Goed en gezond slapen is net zo belangrijk voor lichaam en geest als gezond eten.
Wat als dit niet lukt of het slaapkamerklimaat beter kan?

Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteitsproducten die het dagelijkse leven veraangenamen. Dit betekent ook een goed slaapklimaat en uitgerust de dag beginnen. Benieuwd naar de unieke producten die dat mogelijk maken?

Fabeltje

Het is een fabeltje dat senioren minder slaap nodig hebben. Net als iedereen hebben ze minimaal zeven uur per nacht nodig om gezond door het leven te kunnen gaan, uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Helaas zijn we minder goed in het genereren van slaap naarmate we ouder worden. Dat heeft verschillende oorzaken.

Onze ervaring

We weten allemaal wel hoe belangrijk een gezonde nachtrust is. Dit geldt voor iedereen, ongeacht leeftijd. Net als bij voeding is een gezonde nachtrust van meerdere factoren afhankelijk. 
Bij een persoonlijk advies is er aandacht voor specifieke slaapgewoontes en behoeften die bij iedere persoon weer anders zijn. Je wordt geholpen deze te inventariseren zodat het advies tot een betere nachtrust leidt. Naast dit persoonlijk advies, bestaat er tevens de mogelijkheid om samen met vrienden, collega’s, buurtgenoten, etc een onvergetelijke ervaring op te doen in de vorm van een gezellige en informatieve demonstratie van producten die aan een goede, gezonde slaap bijdragen. Wat dit concept nog unieker maak is de mogelijkheid om de producten vooraf uit te proberen. Hoe fijn is het als je de gelegenheid krijgt om vooraf te ervaren wat deze producten voor jou persoonlijk kunnen bijdragen aan een goede nachtrust.

De inspiratie voor de ontwikkeling van deze producten is afkomstig uit de natuur. Net als natuurlijk mos filtert de gebruikte Klimawell® vezel de lucht en zorgt zo voor een unieke slaapervaring. 

Studies hebben aangetoond dat een slecht klimaat in huis en vooral in de slaapkamer in de meeste gevallen de oorzaak is van slaapstoornissen. Soms is het te warm onder de dekens en dan weer te koud; het lichaam en de huid kunnen zich niet ontspannen waardoor de kwaliteit van de slaap vermindert. Er is lang gezocht naar een klimaatregulering die zo perfect is dat slaap echt rustgevend is en dit is in de natuur gevonden.
De luchtzuiverende en ontgiftende eigenschappen van bossen en mossen maken dit mogelijk. Door verontreinigende stoffen te binden met de ontgiftende eigenschappen van Klimawell® bedproducten wordt het slaapklimaat verbeterd. Zo wordt de basis voor uw gezonde slaapsfeer gelegd waarmee een natuurlijke omgeving wordt gecreëerd waarbinnen je perfect kunt ontspannen. Dit beddengoed kent een zeer hoge vochtopname, wat zorgt voor een aangenaam klimaat onder uw dekbed. De extra temperatuurregulering zorgt voor het ideale slaapklimaat en dit betekent uiteindelijk een perfecte ondersteuning van het regeneratieproces en een betere slaap. Je lichaam ontspant zich, de huid ademt vrij en je wordt ’s ochtends uitgerust wakker.

Via deze link naar de producten en meer over de mogelijkheden voor het uittesten van deze producten.

BEKIJK PRODUCTEN

over de basis; de vezel