Mijn naam is Elvira Harder, oprichter van CVitality.
Het is al jaren mijn wens en droom om een inspiratiebron te zijn op het gebied van vitaliteit. Vitaliteit in de betekenis van méér uit het leven halen, meer energie krijgen, positief in het leven staan en vooral de dingen doen die je leuk, belangrijk en zinvol vindt.

Hoe deze vitale levensstijl te bereiken was me nog niet helemaal duidelijk. Tot het moment in 2014 waarbij ik in aanraking kwam met producten die het mogelijk maken om gezond te slapen om vervolgens fit en vol energie de nieuwe dag te beginnen. Dit moest en zou ik met anderen delen. Mijn eerste stap naar het zelfstandige ondernemerschap was geboren en komt mijn droom stap voor stap tot leven..

Wat een geweldige ervaring om als zelfstandige zelf mijn eigen werkuren te bepalen en anderen te kunnen helpen op de momenten dat dat nodig is.

Het verlies van dierbaren in mijn directe omgeving zette me aan het denken over hoe nog meer een algehele gezondheid te bereiken. Een vitaliteit in relatie tot werk, mijn passie voor een gezonde voeding, een goede slaap, vitaliteit als persoon ervaren maar ook financieel. Wat als ook ik niet meer in staat ben om anderen met mijn producten blij te maken? Wat als ik niet meer in staat ben om de dingen te doen die ik wil doen? Wat als mijn opgebouwd pensioen nog verder afneemt en uiteindelijk verdwijnt? Wat als…..

Een groot deel van het antwoord hierop ontstond tijdens mijn deelname aan een fair in het kader van gezond slapen. Daar kwam ik in gesprek met een 73-jarige vrouw; een geweldig voorbeeld van een blakende gezondheid, vol energie. Zij vertelde mij over haar werk met de hoogwaardige en plantaardige producten van Beyuna en over haar verdiensten nu maar ook doorlopend in de toekomst. Zie voor meer informatie “financiële gezondheid”.

Met trots vertel ik nu graag dat ik met mijn bedrijf werk aan een zo goed mogelijke invulling van mijn rol binnen de nieuwe economie; een economie met een centrale rol voor het welzijn van de mens naast natuurbehoud. Algehele vitaliteit; een fit en energiek leven waarin je doet wat je leuk vindt, gekoppeld aan een gezonde financiële onafhankelijkheid. Dit wens ik ook voor jou!

Een hartelijke en vitale groet van Elvira Harder

Contact

Ik ga de uitdaging aan en kies voor een gratis start:

Van het uittesten van de producten die voor mij bijdragen aan een goede en gezonde slaapVoor het bijwonen van een bedrijfspresentatie wat mij inzicht geeft in de producten en het verdienmodelMet een persoonlijk advies over een voor mij interessant onderwerp uit het aanbod van CVitality

Ik wil graag: