Eerst medicijnen en dan pas voeding en voedingssupplementen?

Ben je zelf de manager van jouw eigen gezondheid? of wacht je tot je ziek bent, of tot de wetenschap het bewezen acht, tot de overheid heeft bedacht hoe je kan worden beschermd tegen bedreigingen voor jouw gezondheid.

Vitamines komen van nature voor in onze voeding; ons lichaam maakt ze niet of onvoldoende zelf aan. Zij komen uit de levende natuur en spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam.
De basis zal altijd gezonde, verse en gevarieerde voeding zijn. Dit als beste garantie tegen de ontwikkeling van chronische ziekten, van overgewicht tot kanker.
Voedingssupplementen zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon en geen vervanging daarvan. Zij motiveren ons wel om meer onze eigen verantwoording te nemen voor een gezond leven met een gezond gevoel; een gevoel dat we als mens lichamelijk en geestelijk goed kunnen functioneren.

In de snel groeiende markt van gezonde voeding vind je als harde kern steeds vaker termen als ecologische voeding en duurzame voedingssupplementen. Gelukkig worden we met zijn allen steeds kritischer en worden er steeds vaker vragen gesteld bij de werking van supplementen en tot welk resultaat het leidt voor een gezond leven. Ook de discussie rond GMO (genetische modificatie) speelt hierin een belangrijke rol; de wens voor duidelijkheid rondom de kwaliteit van de ingrediënten.

Waarom de keuze voor de plantaardige supplementen van Beyuna?

Beyuna is aangesloten bij NPN- Natuur en gezondheidsProducten Nederland

we worden steeds meer bewust van de samenstelling van producten en lezen vaker de etiketten. Er is steeds meer vraag naar herkenbare ingrediënten en minder overbodige ingrediënten als smaak-, geur- en kleurversterkers.

Producten staan opgenomen in de Z-index: Als intermediair in zorginformatie verzamelt, controleert, verrijkt, koppelt, beheert en verspreidt Z-Index gegevens van alle zorgproducten en plaatst deze in de G-Standaard. Z-Index biedt ondersteuning aan artsen, apothekers, het bedrijfsleven, de overheid en zorgverzekeraars bij het voorschrijven, afleveren, bestellen, declareren en de vergoeding van zorgproducten.

Beyuna heeft geen overvloedige range van producten:

kiest voor het beste product in een bepaalde range. Het product dat toonaangevend in de wereld is vanuit optimale voedingswaarde en opnamevermogen. De prijs wordt verklaard door de patenten en alle keuringen rondom de producten. Natuurlijke, zuivere ingrediënten en producten die worden gekeurd op doping en voldoen aan alle internationale wetgeving (vlgs. EFSA en door KOAG KAG gecontroleerd);

Door te klikken op onderstaande link word je meteen doorgestuurd naar de webshop.

BEKIJK PRODUCTEN