Eerst medicijnen en dan pas voeding en voedingssupplementen?

Ben je zelf de manager van jouw eigen gezondheid?
of wacht je tot je ziek bent?
tot de wetenschap het bewezen acht?
tot de overheid heeft bedacht hoe je kan worden beschermd tegen bedreigingen voor jouw gezondheid?

Vitamines komen van nature voor in onze voeding; ons lichaam maakt ze niet of onvoldoende zelf aan.
Zij komen uit de levende natuur en spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van ons lichaam.
De basis zal altijd gezonde, verse en gevarieerde voeding zijn. Dit als beste garantie tegen de ontwikkeling van chronische ziekten, van overgewicht tot kanker.
Voedingssupplementen zijn een aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Waarom zou ik voedingssupplementen gebruiken?
Een van de belangrijkste redenen om voedingssupplementen te gebruiken is omdat onze voeding niet meer dezelfde vitaminen en mineralen bevat als vroeger. Dus zelfs als je een gezond voedingspatroon hebt kun je tekorten oplopen. Ons voedsel is bij lange na niet meer zo rijk aan vitaminen en mineralen als honderd jaar geleden. Een vergelijking van de voedingswaarde in 1963 en nu laat zien dat het calcium- en vitamine A-gehalte van broccoli en appelen bijvoorbeeld gehalveerd is, de hoeveelheid vitamine C in paprika met 30 procent is gedaald, dat waterkers 88 procent minder ijzer bevat en bloemkool 50 procent minder vitamine C.

Waarom onze keuze voor de plantaardige supplementen van Beyuna?
Beyuna voedingssupplementen zijn hoogwaardige GMO-vrije voedinssupplementen.
De basis van de Beyuna voedingssupplementen zijn natuurlijke zuivere ingrediënten. Het supplement bevat geen synthetische additieven; geen synthetisch kleur-, geur-, smaak-, hulpstoffen.  Deze natuurlijke zuivere ingrediënten zorgen voor een goede opname in het lichaam en voldoen aan een uitgebreide range van kwaliteitskeurmerken.
Beyuna voedingssupplementen worden op doping gecontroleerd en voldoen aan alle internationale wetgeving.

Beyuna is aangesloten bij NPN- Natuur en gezondheidsProducten Nederland

we worden steeds meer bewust van de samenstelling van producten en lezen vaker de etiketten. Er is steeds meer vraag naar herkenbare ingrediënten en minder overbodige ingrediënten als smaak-, geur- en kleurversterkers.

Producten staan opgenomen in de Z-index: verzamelt, controleert, verrijkt, koppelt, beheert en verspreidt gegevens van alle zorgproducten en plaatst deze in de G-Standaard. Z-Index biedt ondersteuning aan artsen, apothekers, het bedrijfsleven, de overheid en zorgverzekeraars bij het voorschrijven, afleveren, bestellen, declareren en de vergoeding van zorgproducten.

Beyuna heeft geen overvloedige range van producten:

kiest voor het beste product in een bepaalde range. Het product dat toonaangevend in de wereld is vanuit optimale voedingswaarde en opnamevermogen. De prijs wordt verklaard door de patenten en alle keuringen rondom de producten. Natuurlijke, zuivere ingrediënten en producten die worden gekeurd op doping en voldoen aan alle internationale wetgeving (vlgs. EFSA en door KOAG KAG gecontroleerd);

Door te klikken op onderstaande link word je meteen doorgestuurd naar de webshop.

BEKIJK PRODUCTEN